Gerard Kemkers bij VMBO On Stage

0pky7cjrrwatnis939qa

Mooie 10e netwerkbijeenkomst van Doetinchem On Stage vandaag in Zone College met als speciale gast Gerard Kemkers. Hij had veel respect voor wat Corine Korrel van VMBO On Stage en de Doetinchemse projectleider Zianne Looman hebben neergezet. ‘Want die groep talenten op het VMBO zijn keihard nodig’.
Kemkers vertelde verder over zijn werk als schaatscoach. Zijn droom was vroeger om gymnastiekmeester te worden. Om andere mensen te helpen om hun doelen te bereiken. Het is daarbij essentieel om niet te focussen op resultaat maar op ontwikkeling. Wijs de weg met complimenten. Zorg ervoor dat mensen niet te individualistisch worden. Blijf als team werken. Want alleen door samen te werken met anderen, kunnen mensen zich het best ontwikkelen en ook het verst komen.
Als ambassadeur van VMBO On Stage vind ik het ieder jaar weer geweldig om te zien hoe docenten, ondernemers en andere betrokkenen uit de regio zich inzetten om er weer een groot beroepenfeest van te maken voor de leerlingen. Hier lees je er meer over: https://www.doetinchemonstage.nl

Over Anna-Lena

Algemeen bestuurslid waterschap Rijn en IJssel & voormalig statenlid provincie Gelderland (2011 - 2019)
Dit bericht is geplaatst in Werk & onderwijs. Bookmark de permalink.