Waterschapsdebat Larenstein

de488f88-11ff-470d-b726-21de89559ec2

Hele mooie opkomst bij het waterschapsdebat van Rijn en IJssel op hogeschool Larenstein in Velp. Alle partijen waren aanwezig en de studenten hadden zelf stellingen bedacht over onder andere de aanleg van meer zonnepanelen, een TegelTax, het bufferen van schoon afvalwater, het versterken van de biodiversiteit, minder medicijnresten in het water, veiligheid en de kwaliteit van het landschap. Goed dat Larenstein aandacht besteed aan de waterschapsverkiezingen. Ook de studenten gaven aan dat het waterschap voor grote uitdagingen staan op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie en waterveiligheid. Sommigen waren echter wel kritisch als het gaat om haalbaarheid en betaalbaarheid. Veel interessante discussies niet alleen tussen de politieke partijen maar ook tussen de studenten onderling. Mooi om te zien. Hier kun je lezen wat de inbreng van mijn partij is in het waterschap. Tot slot was het ook een leuke ervaring om tijdens het debat weer op precies dezelfde plek te staan waar ik bijna 14 jaar geleden mijn diploma Bos- en Natuurbeheer heb ontvangen.

Over Anna-Lena

Algemeen bestuurslid waterschap Rijn en IJssel & voormalig statenlid provincie Gelderland (2011 - 2019)
Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.