Afscheid

img_3501

Vandaag was het officiële afscheid van de provinciale staten van Gelderland. Vanwege de overstap naar het waterschap Rijn en IJssel waar weer mooie nieuwe uitdagingen en kansen wachten. Zal mijn fijne collega’s van de PvdA fractie en de vele fijne collega’s van de andere partijen in het provinciehuis zeker gaan missen. De afgelopen 8 jaar hebben we samen veel moois kunnen doen op het gebied van onder andere natuurinclusieve landbouw, waardevolle natuur, groene schoolpleinen, betaalbare woningbouw en leefbaarheid in de dorpen en wijken. Ook hier wil ik nogmaals iedereen ontzettend bedanken voor de prettige samenwerking. En ook dank aan Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Zeer vereerd dat ik benoemd ben tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Over Anna-Lena

Algemeen bestuurslid waterschap Rijn en IJssel & voormalig statenlid provincie Gelderland (2011 - 2019)
Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.