Smaakacademie bij jaarvergadering VALA

img-3861

‘De wereld achter ons eten is veel complexer en boeiender dan de nieuwste Iphone of Tesla’ Mooie presentatie weer van Maurits Steverink (Smaakacademie Achterhoek) bij de jaarvergadering van de Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek (VALA) in de Radstake.
Als we alleen gaan voor bulk en de laagste prijs dan gaat ons landschap en de wereld om ons heen er anders uit zien dan wanneer we gaan voor kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor duurzaamheid en biodiversiteit. Voedsel is verbonden met cultuur, natuur, mensen, vruchtbare grond en onze toekomst. Goed om daar zeker als consument ook meer over te leren. De Smaakacademie heeft nu twee smaakboeken uitgegeven. Heb deze dus meteen maar even als leesvoer aangeschaft. Via www.nelles.nl zijn ze te bestellen. Aanrader!

Over Anna-Lena

Algemeen bestuurslid waterschap Rijn en IJssel & voormalig statenlid provincie Gelderland (2011 - 2019)
Dit bericht is geplaatst in Landbouw & natuur. Bookmark de permalink.