Doorbraak Achterhoek in het Amphion

img_0029

Vanmiddag was in het Amphion de uitvoering van het Réquim por la Tierra. Dit stuk is een vol vuur gezongen oproep aan de mensheid om zuinig te zijn op onze planeet. Geschreven door de Spaanse flamencogitarist en componist Paco Peña. Eervol dat we met de Doorbraak Achterhoek hiervoor een deel van het voorprogramma mochten verzorgen. We vertelden eerst op het podium onze eigen droom voor een mooiere wereld. Daarna vroegen we het publiek of ze ook hun dromen met elkaar wilden delen. Na een levendig gesprek mochten ze deze droom daarna opschrijven op een vel papier en hiervan een vliegtuigje vouwen. Geweldig mooi om te zien hoe mensen hun dromen daarna richting het podium lieten vliegen. Eervol om even ‘dromenvanger’ te mogen zijn. 72887845-4085-477e-9927-6a3cde5d6294

 

Over Anna-Lena

Algemeen bestuurslid waterschap Rijn en IJssel & voormalig statenlid provincie Gelderland (2011 - 2019)
Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.