SRV wagen Gelders Genootschap

Heerlijke week achter de rug met de SRV-wagen van het Gelders Genootschap. Samen met vrijwilligers, collega‚Äôs van de gemeente Winterswijk en medewerkers van waterschap Rijn en IJssel op bezoek geweest bij een aantal Winterswijkse scholen om in gesprek te gaan met leerlingen over de wederopbouwperiode, duurzaamheid en klimaatverandering. De SRV-wagen stond in wijken en op de markt met Nel Schellekens. En dit weekend wordt weer een feestje. Morgen organiseren we een steenbreekactie (tegel ruilen voor een plantje) bij het oude raadhuis en Centrum Duurzaam Winterswijk en zondag de vintage markt bij het strandbad in Winterswijk 😊

Over Anna-Lena

Algemeen bestuurslid waterschap Rijn en IJssel & voormalig statenlid provincie Gelderland (2011 - 2019)
Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.