Sociaal Groen

Wat als je er min of meer alleen voor staat en je door allerlei omstandigheden een totaal gebrek aan financiƫle middelen hebt en de komende jaren blijft deze situatie hetzelfde? Voor veel mensen geeft het vooruitzicht dat er iets wordt opgeknapt een positief en goed gevoel. Dit gebeurde op de Sociaal Groen dag van Present waar ik samen met andere vrijwilligers een make-over maakte van de tuin van iemand die dit zelf niet meer kon.
De betreffende hulpontvangster ervaart hierdoor dat er ook leuke en fijne dingen in het leven zijn en kan weer genieten van een opgeknapte tuin. Mooi om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Over Anna-Lena

Algemeen bestuurslid waterschap Rijn en IJssel & voormalig statenlid provincie Gelderland (2011 - 2019)
Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.