Klimaatfietstocht

Hart voor de Achterhoek en hart voor het klimaat. Vandaag mee gefietst met een ‘klimaatfietstocht’ in Winterswijk. Genoten van het prachtige landschap en oa een bezoek gebracht aan geitenkaasboerderij De Brömmels. Mooi om te horen op welke wijze ze hun producten maken met aandacht voor biodiversiteit en landschap. Geen bestrijdingsmiddelen, geen kunstmest, houtwallen, weilanden met verschillende soorten planten en zoveel mogelijk voer van eigen grond. Aansluitend geluncht bij Klimop, een ontmoetingscentrum in Winterswijk waar allerhande activiteiten worden georganiseerd op het gebied van duurzaamheid, ontmoeting en zingeving.

Over Anna-Lena

Algemeen bestuurslid waterschap Rijn en IJssel & voormalig statenlid provincie Gelderland (2011 - 2019)
Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.